050 211 56 78

PIM Lease beter bereikbaar dankzij nieuwe Ring Zuid in Groningen

Het heeft even geduurd (in totaal 6 jaar!), maar sinds 1 september is de verbouwing aan de A7/N7 in Groningen voltooid! Dankzij de verbeterde infrastructuur zijn we nu nog beter bereikbaar. De Ring Zuid is nu officieel open, en de werkzaamheden hebben gezorgd voor een soepele doorstroming en kortere reistijden; en dat past perfect bij onze passie voor mobiliteit. 

groningen ring zuid open pim lease julianaplein

Wandelen op de Ring

De opening van de nieuwe ringweg werd afgelopen weekend gevierd met de unieke Ringloop, een eenmalige wandeltocht over de gloednieuwe weg, voordat het verkeer eroverheen zou rijden. Gerben greep deze kans met beide handen aan en liep samen met zijn gezin deze bijzondere route. Gerben: “Het was bijzonder om de nieuwe ringweg op deze manier te beleven. Je ziet meteen wat een verschil deze weg gaat maken voor onze bereikbaarheid en de regio. En het is natuurlijk een unieke ervaring om op deze manier door de Stad te lopen.” 

groningen ring zuid open pim lease - Ringloop Julianaplein

Wat dit betekent voor jou als klant

De verbouwing van de A7/N7 heeft niet alleen de stad Groningen beter bereikbaar gemaakt, maar biedt ook ons bij PIM Lease de kans om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Mobiliteit is ons vak, en met deze verbeterde infrastructuur kunnen we nog meer betekenen voor onze klanten in het noorden. Of je nu op zoek bent naar een passende leaseconstructie, wagenparkbeheer, of advies over duurzame mobiliteitsoplossingen, bij PIM Lease kunnen wij je adviseren én snel op de weg helpen. 

Zien wij jou snel?

We zijn blij met de verbeterde bereikbaarheid in Groningen en kijken ernaar uit om onze klanten nog sneller en beter te helpen. Mobiliteit zit in ons DNA, en deze ontwikkeling past perfect bij wat wij belangrijk vinden: jou zo goed mogelijk op weg helpen. 

Meer weten over de opening van de Ring Zuid? Lees hier meer: 

Wij hopen je snel te zien bij PIM Lease, nu nog beter bereikbaar dan ooit!