050 211 56 78

PIM Lease 5 jaar: Sebastiaan over thuiskomen en groeien sinds dag één

We zijn inmiddels volop bezig met het vieren van ons 5-jarig jubileum bij PIM Lease. Ter ere van dit bijzondere moment delen we het verhaal van Sebastiaan, onze langstzittende medewerker. Hij heeft PIM zien groeien en evolueren. We vroegen hem naar zijn ervaringen, inzichten en wat PIM Lease voor hem betekent. 

Sebastiaan aan het woord: PIM Lease bestaat 5 jaar

De eerste werkdag: ‘Terug bij m'n matties’

Sebastiaan herinnert zich zijn eerste werkdag bij PIM Lease als een warm welkom. Hij vertelt dat hij, na twee jaar in een andere sector te hebben gewerkt, meteen voelde dat hij terug was waar zijn hart ligt: de leasewereld. “Het voelde als thuiskomen,” zegt hij. Met een bos bloemen en taart werd hij verwelkomd door oude bekenden. “Na 25 jaar samenwerken met Patrick, weet je gewoon dat je op de juiste plek zit.”

De veranderingen binnen PIM Lease

De grootste veranderingen die Sebastiaan heeft gezien? Digitalisering! “Waar we vroeger nog de fax gebruikten, gaat nu alles digitaal. We werken efficiënter en groeien gestaag met ons vertrouwde team.” Hoewel het klantcontact tegenwoordig meer via e-mail verlopen dan telefonisch, blijft het klantvriendelijke karakter van PIM centraal. “Het moet altijd persoonlijk blijven,” voegt hij toe.

Een écht teamgevoel

Sebastiaan vindt het dagelijkse gezamenlijke lunchen een van de mooiste dingen bij PIM Lease. “Het gebeurt niet overal dat je zo met elkaar verbonden bent. We accepteren elkaar zoals we zijn en werken samen naar een gezamenlijk resultaat.” Elk jaar worden die gezamenlijke inspanningen beloond met fijne gezamenlijke teammomenten. Voor Sebastiaan zijn dit bijzondere momenten van verbinding, die het team nog hechter maken en voor mooie herinneringen zorgen.

Persoonlijke groei

Sebastiaans rol is de afgelopen jaren flink veranderd. “In het begin deed ik vooral administratie, maar nu begeleid ik collega’s en werk ik ook deels in de binnendienst,” vertelt hij. “Ik voel me inmiddels zelfverzekerder in mijn rol en vind het fijn om anderen te ondersteunen. Daarnaast haal ik veel plezier uit projecten zoals het onderhoud van ons lease softwarepakket en zorgen voor optimalisatie van het systeembeheer in het algemeen.”

Dierbare momenten: als het er écht toe doet

In al die jaren is hij nog geen dag met tegenzin naar zijn werk gegaan, dankzij de warme band met zijn collega’s en de positieve sfeer binnen het team. Een van de meest dierbare herinneringen voor Sebastiaan is de steun die hij kreeg toen zijn vader overleed. “Patrick, Gerben en andere collega’s stonden direct bij me op de stoep. Dat familiegevoel, dat maakt PIM zo uniek.”

 

Sebastiaan is een onmisbare kracht binnen PIM Lease. Zijn verhaal is een prachtig voorbeeld van collegialiteit, betrokkenheid en groei, zowel persoonlijk als professioneel. We zijn enorm dankbaar voor zijn inzet en de waarde die hij toevoegt aan ons team. Dankjewel Sebastiaan, voor je harde werk, je loyaliteit en de energie die je elke dag meebrengt!