050 211 56 78

Van lingerie naar lease; Rinette als Office Manager bij PIM lease!

We zijn blij om Rinette te verwelkomen als onze nieuwe Office Manager bij PIM Lease! Met haar enthousiasme, warme persoonlijkheid en flinke dosis ervaring uit de retail, past ze perfect in ons team. Benieuwd wie Rinette is en wat haar drijft? Lees snel verder!

Van lingerie naar lease; Rinette als Office Manager bij PIM lease!

Liefde vanaf de middelbare school

Rinette woont samen met haar man Jeffrey, die ze al sinds de middelbare school kent, en hun dochter Selah. Hoewel de vonk pas 20 jaar geleden écht oversloeg, zijn ze nu een hecht team. Dochter Selah is 16 en volgt praktijkonderwijs, terwijl ze ook ervaring opdoet in een verzorgingstehuis in het dorp.

Passie voor koken en een gezellig huis

Als Rinette niet bij ons aan het werk is, vind je haar waarschijnlijk in de keuken. Ze houdt van uitgebreid koken, vooral als er vrienden en familie over de vloer zijn. Haar huis is dan ook vaak gevuld met gezelligheid, iets wat ze ook graag bij ons meeneemt.

Een nieuwe wereld

Na maar liefst twintig jaar bij Julia’s Lingerie te hebben gewerkt, kijkt Rinette ernaar uit om bij PIM Lease aan de slag te gaan. Het klantcontact is waar ze het meest van geniet, en dat is precies wat haar zo geschikt maakt voor haar rol als Office Manager. De autowereld is nieuw voor haar, maar ze kan niet wachten om hier veel over te leren.

De klik met PIM Lease

Na een aantal enthousiaste gesprekken met Gerben en Patrick besloot Rinette de overstap te maken naar PIM Lease. Ze voelde zich direct welkom en zag PIM Lease als de perfecte plek voor een nieuwe uitdaging. Ze is er helemaal klaar voor om 4 dagen per week als Office Manager haar stempel te drukken op ons team en onze klanten.

Wist je dit al?

Rinette is een echte reisplanner – in haar hoofd is ze de wereld al overgegaan! De Filipijnen en Polynesië staan nog op haar bucketlist, maar tot die tijd vinden we haar gewoon in ons team. Als je haar vraagt waar ze gek op is? Thais eten, zonder twijfel!

Welkom bij PIM Lease, Rinette! We kijken ernaar uit om met je samen te werken en weten zeker dat jij een fijne sfeer gaat creëren voor iedereen die bij ons over de vloer komt.