050 211 56 78

PIM Lease viert 5 jaar met donatie aan het nieuwe Kids United Clubhuis

Vijf jaar geleden zijn we bij PIM Lease een spannend avontuur aangegaan. Vandaag vieren we ons eerste lustrum, en dat doen we met trots en dankbaarheid. In deze vijf jaar hebben we een prachtige groei doorgemaakt, en om dit te vieren, hebben we een mooi bedrag gedoneerd aan Kids United voor de bouw van een eigen clubhuis. 

PIM Lease viert 5 jaar met donatie aan het nieuwe Kids United Clubhuis

De weg naar PIM Lease

In 2019 begonnen we met het doel om mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken. Het was een sprong in het diepe, maar het avontuur is boven verwachting gelopen. Met inmiddels meer dan 500 tevreden klanten kunnen we vol trots zeggen dat mensen de weg naar PIM Lease hebben gevonden. De vele vraag naar onze unieke dienstverlening en de complimenten en waardering die we keer op keer ontvangen, zijn daar het bewijs van. 

Gerben de Groot, mede-oprichter van PIM Lease, kijkt terug op deze periode: “De afgelopen vijf jaar zijn voorbijgevlogen. Ondanks de uitdagingen, zoals de coronapandemie, hebben we onze weg gevonden en zijn we alleen maar gegroeid. Dat is te danken aan het vertrouwen van onze klanten en de toewijding van ons team.” 

Sterke banden met Kids United

Onze band met Kids United wordt steeds sterker. Naast de donatie aan hun nieuwe clubhuis, zijn we komend jaar ook trots shirtsponsor van dit geweldige team. Patrick Doornbos, mede-eigenaar van PIM Lease, vat het mooi samen: “We geloven dat algehele mobiliteit het beste in je naar boven haalt. We voelen ons daarom sterk verbonden met Kids United. Samen laten we zien dat mobiliteit niet alleen gaat over transport en auto’s, maar vooral over het bieden van kansen en vrijheid voor iedereen.” 

Dankzij de inzet van onze medewerkers, donaties, en de opbrengst van een succesvolle online veiling in mei, hebben we het voor elkaar gekregen om een verschil te maken voor deze kinderen. De bouw van het clubhuis is voltooid, en we kijken uit naar de opening.

PIM Lease viert 5 jaar met donatie aan het nieuwe Kids United Clubhuis

Op naar de volgende vijf jaar!

We willen al onze klanten, zowel nieuw als oud, hartelijk bedanken voor hun vertrouwen en steun. Dankzij jullie hebben we dit avontuur tot een succes gemaakt. En geloof ons, dit is nog maar het begin… de toekomst belooft nog veel meer moois! 

Meer weten over het Kids United project? Bezoek dan Kids United. Samen bouwen we aan een betere toekomst!