050 211 56 78

Hoe PIM Lease razendsnel helpt bij onverwachte problemen

Vrijdagmiddag 15:30 uur – Wincho Bacuna van Samsung Business vindt een schroef in z’n band. Het probleem? Bijna alle garages zijn dicht tot maandag en Wincho heeft een drukke agenda. Dit kon z’n zakelijke afspraken flink in de war schoppen. Tijd voor snelle actie dus!

wincho bacuna - tevreden klant pim lease - case

De uitdaging

Een kapotte band lijkt simpel, maar in de zakelijke wereld telt elke minuut. Veel van onze klanten, zoals Wincho, rekenen op ons voor snelle hulp. Dit onderstreept waarom we altijd klaarstaan, zelfs buiten kantooruren. Klanttevredenheid en vertrouwen zijn voor ons key!

De oplossing

Patrick Doornbos en Erik Jaap Stolp van PIM Lease gingen direct aan de slag. Na flink wat bellen, hadden ze binnen een paar uur een afspraak geregeld voor zaterdagochtend 08:00. Zelfs in het weekend bleven we in contact met de bandenspecialist om alles soepel te laten verlopen.

Het resultaat

Wincho zat de volgende ochtend alweer in z’n auto. Dankzij ons snelle schakelen was het probleem nog voor het weekend opgelost. “Blij dat ik weer rij”, zei hij. Deze case laat zien waar PIM Lease voor staat: klantgericht, snel en betrouwbaar.

Wat hebben we geleerd?

Dit incident bevestigt het belang van snelle actie en persoonlijke aandacht. Onze nauwe samenwerking met lokale specialisten en de 24/7 service maken het verschil. In de toekomst willen we klanten nog beter informeren over deze 24/7 ondersteuning!

Het verhaal van Wincho lezen op LinkedIn?

Bericht lezen